Εκπόνηση μελετών για την ανέγερση του Ειδικού Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Χίου

Εκπόνηση μελετών για την ανέγερση του Ειδικού Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Χίου

Η ΚΤΥΠ με επιστολή της προς το επικεφαλής του Χιος Μπροστά Γιάννη Καραβασίλη, επιβεβαιώνει ότι μπορεί να αναλάβει τη μελέτη για το ειδικό σχολείο. Ζητά από τη δημοτική αρχή, στην οποία κοινοποιεί την επιστολή, να παραθέσει συγκεκριμένα στοιχεία εφόσον επιθυμεί η ΚΤΥΠ να προχωρήσει.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να προχωρήσει άμεσα στη συγκρότηση του φακέλου προκειμένου η ΚΤΥΠ να αναλάβει τη μελέτη. Κατανοούμε τον εκνευρισμό του δημάρχου όταν αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι αδυνατεί να διαχειριστεί με σύγχρονους όρους το δήμο και την εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών.  
Ακόμη μια φορά «οι άλλοι» , «οι λαϊκιστές», «οι περαστικοί» ,«οι καταστροφολόγοι» ,αντί να φταίνε δικαιώνονται και παράγουν έργο για τους δημότες .
Παρακάμπτουμε τον εκνευρισμό και την αλαζονική συμπεριφορά του, προκειμένου να υλοποιηθεί η μελέτη του ειδικού σχολείου. Δηλώνουμε για ακόμη μια φορά τη διάθεση μας να συμβάλλουμε στη συγκρότηση του σχετικού φακέλου, εφόσον μας ζητηθεί.
 
ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://chiosmprosta.gr/wp-content/uploads/2019/04/header-image.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}