«Το Σύμφωνο Μετανάστευσης προστατεύει τις χώρες της Β.Ευρώπης και γκριζάρει τα νησιά» (vid)

«Το Σύμφωνο Μετανάστευσης προστατεύει τις χώρες της Β.Ευρώπης και γκριζάρει τα νησιά» (vid)

Το νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο για την μετανάστευση θα καταδικάσει οριστικά τα νησιά μας ,εγκλωβίζοντας χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες πάνω σ αυτά μετατρέποντας τα σε γκρίζες ζώνες.

Προκειμένου να προτατευτούν τα κράτη της Βόρειας Ευρώπης, το βάρος θα πέσει σ αυτά της πρώτης εισόδου και ειδικότερα για την Ελλάδα ,αφού όλες οι διαδικασίες προβλέπεται να γίνονται στα γεωπολιτικά ευαίσθητα νησιά μας αλλά και στον Εβρο σε χώρους που θα θεωρούνται ότι βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ακόμη και κυβερνητικοί βουλευτές (κκ Βολουδάκης, Χαρακόπουλος, Βαρτζόπουλος) εξέφρασαν την έντονη ανησυχία και αγωνία τους για αυτήν την εξέλιξη.

Ο συνδυασμός μας καλεί όλο τον πολιτικό κόσμο του νησιού ,αλλά και τους πολίτες σε μια κοινή φωνή, σε μια κοινή γραμμή αντίστασης απέναντι στους καταστροφικούς αυτούς σχεδιασμούς της δημιουργίας κέντρων που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική κυριαρχία.

ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://chiosmprosta.gr/wp-content/uploads/2019/04/header-image.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}